Hoppa till sidans innehåll

Gällande lägret 7-8 november, Bosön

01 NOV 2020 22:20
Här kommer info angående lägret ni anmält er till och hur FHMs nya allmänna råd påverkar det.
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 22:20

FHMs nya allmänna råd (https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/oktober/beslut-om-skarpta-allmanna-rad-i-stockholms-lan-vastra-gotalands-lan-och-ostergotlands-lan/

Stockholmsflickornas styrelse har beslutat att ha lägret som planerat den 7-8 nov men med ändrade regler och förhållningssätt. Styrelsen har pratat med Bosön som haft kontakt med RF-SISU (Riksidrottsförbundet) och RF-SISU har beslutat att Bosön får ha läger för bokade grupper med barn födda 2005 och senare dock med nya regler som ska hålla grupperna ifrån varandra. 
Styrelsen har även bestämt några regler som ska följas från Stockholmslfickornas håll, den som påverkar er mest är att vi vill att barnen ska hämtas och lämnas på Bosön för att undvika kontakt med andra människor i kollektivtrafiken.
Vi kommer såklart även att tillhandahålla handsprit och se till alla tvättar händerna ordentligt mellan våra aktiviteter. Dessutom kommer upplägget för lägret att ändras så att gymnasterna bara tränar och har aktiviteter med de från sin egna grupp - så att grupperna ej blandas. 
Känner ni att ni inte vill att era barn följer med på lägret är det självklart helt förståeligt och då mejlar ni mig (Amanda, ordf) och meddelar att ni vill avboka er plats på lägret, tillsammans med ert barns namn och vilken grupp de tränar i, så vi kan ge återbetalning till er.
Meddela mig så fort som möjligt och gärna senast måndag 2/11 om ert barn följer med på lägret eller inte så vi kan informera Bosön hur många som följer med. Skulle det bli alldeles för få barn som fortfarande vill följa med så kommer lägret eventuellt att ställas in helt, därför uppskattar jag att få era svar så fort som möjligt! 
Obs. om era barn känner sig krassliga eller sjuka ska ni självklart stanna hemma från lägret. Meddela då er tränare eller mig (på nummer 0707958793 eller This is a mailto link). 
Tack!
Amanda Dahl
Ordf. GF Stockholmsflickorna

Kallelse till Årsstämma 2022

Postadress:
GF Stockholmsflickorna - Gymnastik
c/o Emelie Berglund, Drachmannsgatan 22
16849 Bromma

Kontakt:
Tel: 0707958793
E-post: info@stockholmsflick...